Fråga och svar

Vanliga frågor


Jag är ny här. Vad är Partikular?

Partikular är en naturvetenskaplig ungdomstidning med syfte att bevisa att naturvetenskap inte är så banalt och komplicerat som många tror, utan att det genom våra välskrivna artiklar blir roligt att läsa på om allt vad naturvetenskapen har att erbjuda.


Vilka står bakom tidningen?

Vi är en grupp gymnasieelever bosatta över hela Sverige som alla studerar naturvetenskap och är passionerade för ämnena i fråga. Läs mer på sidan Om oss.

Partikular är en del av föreningen Intrigia Student Media (org.nr 802530-4257), vidare utses Partikulars ledningsgrupp av Intrigia Student Medias styrelse.


Är min integritet som läsare säker?

Ja, vi på Partikular är väldigt måna om våra läsares integritet. Vi sparar inte information om dig om inte vi verkligen behöver det. Läs mer i vår integritetspolicy.


Hur prenumererar jag på ert nyhetsbrev?

Skrolla ner på den här sidan, så kommer du så småningom se ett grått avsnitt. Väl där så klicka på knappen “Bli medlem”, fyll i dina uppgifter, välj ‘Nyhetsbrev’ och invänta sedan en bekräftelse på genomförd registrering. Nu är du registrerad och kommer att motta våra utskick.


Hur kan jag enklast kontakta er?

Du når oss enklast via E-mail, kontakt@partikular.se.